Highlights fra kredsstyrelsesmøde 27. maj

Er der kommet noget positivt ud af den ændrede skoledag under coronakrisen? Der er ingen tvivl om, at der er masser af problemer med den ændrede skoledag. Men der er også flere, der kan se positive elementer. Der var på kredsstyrelsesmødet onsdag enighed om, at vi skal forsøge at indsamle de positive erfaringer, der har været. For eksempel en kortere skoledag for mange elever, undervisning på mindre hold og bedre plads til elever med særlige behov.


Selvfølgelig drøftede kredsstyrelsen også de problemer, der er i forbindelse med den ændrede skoledag. Er der plads nok på udearealerne? Bliver der gjort rent mellem formiddags- og eftermiddagshold? Hvordan kan man få en pause i løbet af skoledagen? Vi er i tæt dialog med centerchefen om dette, ligesom TR på den enkelte skole er i dialog med ledelsen.

 

 

Processen med at få et budget for Hvidovre Kommune for 2021 er i gang. Men der er mange ubekendte faktorer lige nu. Kredsstyrelsen drøftede, hvordan vi kan påvirke budgettet til fordel for skolerne, eleverne og elevernes muligheder for bedst mulig læring. Mange vil skolen det rigtig godt – i ord. Det vil vi gerne omsætte til konkret handling – også gerne økonomisk. Er det for eksempel muligt at have resurser til at opdele en klasse i større del af undervisningstiden – hvilket mange har oplevet som positivt i denne tid.

 

Læs hele referatet fra kredsstyrelsesmødet her