Highlights fra kredsstyrelsesmøde 29. april 2020

Nødundervisningen på skolerne forløber efter omstændighederne godt. Eleverne er glade for at være tilbage i skolen. Det er dog på flere skoler svært at holde pauser i løbet af skoledagen. Det er et problem, der skal løses, hvis denne måde at organisere skoledagen på fortsætter.
Der er bekymring for mangel på plads og personale, når de kommende 0.- klasses elever starter i SFO den 11. maj.
Det er umuligt at se, hvordan eleverne i 6. – 10. klasse kan komme tilbage til skolen, hvis de nuværende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen fortsætter.

 

 

Periodeforhandlingerne om en ny arbejdstidsaftale mellem DLF og KL fortsætter. Det meget lange medlemsbrev fra Anders Bondo blev drøftet. Når vi ved mere konkret om resultatet af forhandlingerne, vil vi informere om vores holdning til det.

 

 

 

Vi måtte aflyse generalforsamlingen i marts på grund af coronafaren. Det blev aftalt, at vi forsøger at afholde generalforsamlingen tirsdag den 16. juni. Vi afventer udmeldinger om oplukningen af samfundet og vurderer de praktiske muligheder.

 

 

Desværre bliver der ikke nogen medlemsweekend i år. Vi har bestilt Frederiksdal til medlemsweekend den 10. – 11. april 2021.

 

 Læs hele referatet fra kredsstyrelsesmødet her