Highlights fra kredsstyrelsesmøde 25. september

På kredsstyrelsesmødet d. 25/9 gjorde vi status over antal tilmeldte til vores "Oktoberfredagsbar", som vi afholder fredag d. 4. oktober på Præstemoseskolen. Oktoberfredagsbaren er en videreudvikling af vores oktoberfester, som vi har afholdt med pæn succes et par gange - men også har fået spoleret i et par andre forsøg af først en global pandemi og efterfølgende en udfordring med for få tilmeldte - og lykkeligvis lader der til at være god opbakning til det nye koncept. Derfor slipper vi heldigvis for endnu en aflysning, men da det kunne være hyggeligt at blive flere end de ca. 50 deltagere, vi regner med i skrivende stund, har vi valgt at forlænge tilmeldingsperioden, så husk at tilmelde dig senest i morgen, fredag d. 27/9, hvis du gerne vil fejre Lærernes Dag 2024 sammen med os.

Oktoberfredagsbar 2024 Slider

 

På kredsstyrelsesmødet blev der også drøftet, hvordan vi kan sætte endnu større fokus på arbejdsskadesager. Torsdag d. 5. september afholdt vi i samarbejde med de øvrige lærerkredse på Vestegnen et meget velbesøgt kursus om "Arbejdsskader A-Z", hvor både TR'er og AMR'er var inviteret til at høre folk fra Danmarks Lærerforenings arbejdsskadeteam fortælle om, hvordan de kan hjælpe medlemmer med arbejdsskadesager. Kredsstyrelsen besluttede at tage dette emne op på vores årlige interne temadag for TR'er, AMR'er og TR-suppleanter, så vi kan udbrede den viden, der blev præsenteret på kurset, til dem, der ikke havde mulighed for at deltage, samt optimere arbejdsprocessen med at få de relevante arbejdsskadesager sendt videre til arbejdsskadeteamet.

Sne I Skolegaard 414280

 

Hvis din TR har lidt firkantede øjne for tiden, kan det skyldes, at vi har ramt det tidspunkt på året, hvor TR indtaster opgaveoversigter for alle lærere og børnehaveklasseledere på skolen i Danmarks Lærerforenings arbejdstidsregistreringsværktøj. Det er en ret tidskrævende opgave, men det giver både foreningen centralt og os i Hvidovre Lærerforening en indsigt i fx antallet af lærere med over 780 timers undervisning (som er det tilstræbte maksimum i vores lokale arbejdstidsaftale) og forholdet mellem undervisning og forberedelse. Den indsigt vil vi bl.a. tage med i vores årlige møde med skolelederne og Center for Skole og Uddannelse om den kommunale redegørelse, der danner grundlag for arbejdet med skoleplanerne på de enkelte skoler.

 

Tastatur 570251

 

 Læs hele referatet fra kredsstyrelsesmødet her