Highlights fra kredsstyrelsesmøde 3. marts

Corona-situationen præger fortsat hverdagen på skolerne, og på onsdagens kredsmøde drøftede kredsstyrelsen bl.a. test på skolerne (de nationale såvel som den variant, der involverer en vatpind i snudeskaftet), elevplaner samt den pulje til at styrke trivslen, som Folketinget har vedtaget for nylig, og hvor Hvidovres andel udgør ca. 1,7 mio. kr.

Planlægningen af generalforsamlingen var også på dagsordenen. Vi har jo udsat den til d. 15. april i et forsøg på at kunne afvikle den med fysisk fremmøde, men lige nu er der jo desværre ikke meget, der tyder på, at det vil være muligt. Derfor forbereder vi os på at kunne afvikle den virtuelt - og overvejer hvordan vi i så fald kan justere indholdet til dette format.

Urafstemningen om OK21-resultatet nærmer sig, og kredsstyrelsen drøftede aftaleresultatet og blev enige om at anbefale at stemme ja. Det er ikke et prangende resultat - nærmere en såkaldt vedligeholdelsesoverenskomst - men det er efter vores vurdering det bedst opnåelige i den usikre økonomiske situation, som pandemien har skabt.

 

Læs hele referatet fra kredsstyrelsesmødet her