Påske

God Påske

Vi vil ønske alle en god påske. I vores Nyhedsbrev lige inden jul skrev vi, at julen varer lige til påske. Det har desværre vist sig at være rigtigt, i hvert fald hvad angår mange af corona-restriktionerne. Jeg håber, at hverdagen snart bliver mere normal. Det er der heldigvis noget, der tyder på. Jeg vil dog benytte lejligheden til at sige tak for indsatsen under det seneste års coronapandemi. Det har godt nok været udfordrende.

Dagene før påske er ikke egentlig ferie, men afvikling af det merarbejde, der er i de almindelige skoleuger i skoleåret. Det betyder, at alle får fuld løn i hele påsken, også selv om man ikke har optjent ret til ferie med løn. Det betyder samtidig, at man ikke har ret til erstatningsferie, hvis man er syg i dagene inden påsken.

 

Hvidovre Lærerforening kredskontor har ikke åbent i dagene inden påske. Hvis man har behov for akut sagsbehandling, så send en mail til 014@dlf.org eller kontakt kredsformand Flemming Ernst på 4056 7314 mellem kl. 9.00 og 10.00 på hverdagene inden påske.

 

Paaske Egetfoto 2021

 

 

Emner

Målgruppe