Highlights fra kredsstyrelsesmøde 12. januar

Der står nu 2022 på kalenderen, men pandemien har (endnu) ikke sluppet sit tag i samfundet. Derfor var corona også et punkt på dagsordenen på kredsstyrelsens første møde i det nye år, og i denne omgang har det bl.a. været skolernes organisering af undervisningen under det nuværende, høje smittetryk, som vi har skullet forholde os til. Konkrete udfordringer på skolerne blev drøftet, men i det store og hele er der fundet fornuftige løsninger på de enkelte skoler i forhold til at løse den svære opgave med at få skolernes hverdag og anbefalingerne fra sundhedsmyndighederne til at mødes.

 

Efter at have oplevet pandemien spænde ben for de seneste to års medlemsweekender, satser vi i øvrigt på, at vi går et forår i møde, hvor vi endelig vil kunne vende tilbage til lidt mere normale forhold og mødes på Frederiksdal til både foredrag og fest. Sæt derfor et stort kryds i kalenderen ud for weekenden d. 26.-27. marts, hvis du ikke allerede har gjort det.

 

Og når nu du alligevel har kalenderen - det være sig den analoge fra DLF eller en elektronisk - fremme, så husk også at skrive vores generalforsamling torsdag d. 17. marts ind.

 

Læs referatet fra kredsstyrelsesmødet her

Emner

Målgruppe