Highlights fra kredsstyrelsesmøde 22. februar

Ligesom på det seneste møde har de to forestående arrangementer i Hvidovre Lærerforening - nemlig den årlige generalforsamling og medlemsweekenden - fyldt en del på dagsordenen til denne uges kredsstyrelsesmøde.

 

En generalforsamling byder jo naturligt på en ret formel struktur, men vi vil gerne prøve at gøre indholdet lidt mere vedkommende for de medlemmer, der møder op, og derfor vil vi i år forsøge os med en mere medlemsinvolverende mundtlig beretning, der tager udgangspunkt i nogle af de aktuelle udfordringer, der er kommet frem i forbindelse med møderne i faglig klub under overskriften "Rammer og vilkår for medlemmernes arbejdsliv" og/eller præger de aktuelle medlemshenvendelser til kredskontoret. Nogle af disse udfordringer vil vi således gerne benytte generalforsamlingen til at debattere, da det typisk er udfordringer, der kan genkendes fra skole til skole.

 

Paragraftegn Slider Freepic

 

Vi regner med at udsende invitation - og åbne for tilmelding - til medlemsweekenden i begyndelsen af næste uge, så hold øje med din indbakke og vores Facebook-side eller her på hjemmesiden, så du ikke går glip af denne enestående mulighed!

Du kan læse hele referatet fra kredsstyrelsesmødet her