Highlights fra kredsstyrelsesmødet 3. maj

Midt imellem 1. maj og danmarkshistoriens sidste store bededag har Hvidovre Lærerforenings kredsstyrelse været samlet til styrelsesmøde, og her stod programmet bl.a. på den afsluttende finpudsning af den velkomstfolder til nyansatte lærere, som vores pædagogiske udvalg har arbejdet på den seneste tid. Den er fyldt med en masse praktiske informationer, man kan have brug for som ny, og skal bruges som en del af vores første kontakt med de nyansatte.


Laerere 414280

DLF pjece om ansættelse i folkeskolen


Kredsstyrelsen har også evalueret dette års medlemsweekend, der endnu engang bød på inspirerende foredrag, god mad, skønne omgivelser, musik og quiz samt hyggeligt samvær med kollegaer. Ved samme lejlighed har kredsstyrelsen fastlagt datoerne for næste års medlemsweekend, som i modsætning til de seneste par år ikke falder sammen med overgangen til sommertid, da vores indsamlede empiri (primært i form af anekdotisk evidens) fra morgenmadsbuffeten gav indikationer på den potentielle nytteværdi af (mindst) en times ekstra søvn. Medlemsweekend 2024 afvikles således d. 13.-14. april, så sæt gerne allerede nu kryds i kalenderen ud for den dato!

Medlemsweekend Marts2022

Og når du nu alligevel har kalenderen fremme, så kan du også sætte et kryds ud for tirsdag d. 16. maj kl. 16-17, hvis du vil være med til at give input til foreningens OK24-krav. Vi har før jul haft indledende processer i den forbindelse ude på skolerne, men denne gang prøver vi med et fælles onlinemøde, hvor man har mulighed for enten selv at deltage hjemmefra eller samles med kollegaer på skolen og deltage sammen. Der kommer mere information ud om mødet inden længe, så hold øje med vores informationskanaler, hvis det kunne være noget for dig at deltage...

Målgruppe