Invitation til tur for seniorister 26. november

Kære seniorister i Hvidovre Lærerforening

Vi måtte jo desværre aflyse den planlagte tur i oktober på Frederiksborg Slot, men nu er vi klar med et nyt tilbud til jer:

Vi skal tirsdag d. 26. november besøge Enigma, som er museum for post, tele og kommunikation, beliggende på Øster Allé 3, hvor vi mødes ved indgangen kl. 10.40 (det er tæt på Trianglen, og der er Metro lige til døren…).

Der er bestilt rundvisning på museet til udstillingen "Kommunikation i krise" kl. 11.00-11.45. Alle deltagere skal på dagen købe dagsbillet til 140 kr. (dog rabat på 20 % ved fremvisning af gyldigt medlemsbevis fra Ældresagen). Dagsbilletten kan i øvrigt også bruges, hvis man efter frokosten ønsker at se nærmere på de øvrige udstillinger på museet. Betaling for rundvisningen klares via MobilePay (beløb kendes først, når vi har deltagertallet, men forventeligt 25-35 kr. pr. person).

Der er efterfølgende frokost på Brasserie Post kl. 12.00 lige ved siden af museet. Der kan her vælges mellem 3 forskellige frokostretter:

 1. Croque Monsieur med skinke & Comté serveret med grøn salat 140,- 

2. Nicoise salat med haricots verte, tunfisk, anjoser, æg 175,-

3. Chévre chaud salat med valnødder & skalotteløg 135,-

Man forudbestiller maden ved tilmeldingen, men betaler for mad + drikkevarer på restauranten.

Tilmelding til 014@dlf.orgsenest tirsdag d. 19. november efter ”først til mølle”, da der er et max. til rundvisningen på 25 personer. Husk ved tilmeldingen at oplyse hvilken frokostret der ønskes.

 Postmuseet261124 Slider

 

Målgruppe